Svendborg Brakes

Sinds 1989 staat Svendborg Brakes wereldwijd bekend als expert op het gebied van slimme remoplossingen voor industriële toepassingen. Uitgebreide praktijkkennis, innovatief ontwerp, snelle productie van prototypes en grondige tests zorgen ervoor dat klanten de meest technologisch geavanceerde, duurzame en veiligste remsystemen krijgen, die bovendien voldoen aan hun eisen.

Svendborg biedt een breed aanbod aan geavanceerde producten waaronder hydraulische remmen en aandrijvingen, thruster-remmen, besturingen voor gecontroleerd remmen en koppelingen. Remoplossingen van Svendborg worden gebruikt in belangrijke markten waaronder hernieuwbare energie, mijnbouw, waterkracht, kranen, olie en gas, offshore-platforms, in toepassingen zoals wind- en getijdenturbines, transportbanden, voortstuwingssystemen, dekapparatuur, takels, liften en roltrappen en damturbines.

Twiflex

Twiflex Limited is opgericht in 1946 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van geavanceerde remsystemen voor industriële toepassingen. Twiflex biedt het grootste aanbod aan pneumatisch, hydraulisch en mechanisch geactiveerde industriële schijfremklauwen ter wereld en daarnaast een volledige lijn thrusters, schijfremsystemen, flexibele koppelingen en askoppelingen.

Innovatieve oplossingen van Twiflex vindt u in belangrijke markten zoals metaalverwerking, mijnbouw, energie-opwekking, liften en roltrappen, entertainment en de mariene sector, in toepassingen zoals walserijen, transportbanden, hijswerken en kranen, maalmolens, wind- en getijdenturbines, pretparkattracties en voortstuwingssystemen.

Wichita Clutch

Wichita Clutch is opgericht in 1949 en is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van zware koppelingen en remmen; essentiële componenten van industriële procesapparatuur. Met jarenlange ervaring in vele toepassingen maakt Wichita gebruik van de nieuwste ontwerptechnieken en materialen om innovatieve rem- en koppelingssystemen te maken die precies voldoen aan de meest veeleisende klantwensen.