Ameridrives Couplings

Ameridrives Couplings (het voormalige Zurn) begon zijn productie in 1982. Door de jaren heen is Ameridrives een pionier en wereldwijde marktleider geworden in geavanceerde koppelingstechnologieën die de effecten van onvermijdelijke uitlijningsfouten en eindbeweging van asverbindingen minimaliseren of compenseren. Met behulp van geavanceerde tests, analyse en productieprocessen biedt Ameridrives zeer complexe koppelingsoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende klantwensen.

Ameridrives biedt een breed aanbod aan producten waaronder Amerigear tandwielreductoren en freesspindels, hoogwaardige Ameriflex-membranen en Ameridisc-koppelingen en TurboFlex GC-schijfkoppelingen.

Extreem betrouwbare Ameridrives-producten zijn over de hele wereld hard aan het werk in belangrijke industrieën zoals stroomopwekking, olie en gas, metaal, textiel, energie en mijnbouw. Ze worden toegepast in stoomturbines, compressors, generatoren, ventilatoren en blowers, pompen, crushers, offshore-platforms, walserijen, kranen, draglines en graafmachines.

Ameridrives Power Transmission

Al meer dan 30 jaar staat Ameridrives Power Transmission bekend als wereldwijde leider op het gebied van het ontwerp en de productie van zware universele koppelingen voor veeleisende industriële toepassingen. Universele koppelingen van APT worden met de hoogste nauwkeurigheid vervaardigd en met behulp van de nieuwste technieken om nog hogere dynamische draaggetallen te realiseren van andere universele koppelingen met dezelfde afmetingen.

Samen met de Americardan-lijn biedt Ameridrives Power Transmission een complete lijn universele-koppelingsoplossingen die ontworpen zijn voor belangrijke markttoepassingen in mobiele machines, metaalwalserijen, irrigatiesystemen, metaalshredders, cement- en rubbermixers, crushers, mijnbouwtransportbanden, pompen, papierkalanders en windrollen.

Ameridrives Power Transmission biedt ook reparatie- en onderhoudsdiensten voor producten en universele koppelingen van ATP en andere producenten.

Bibby Turboflex

Al sinds 1917, het jaar waarin de gridkoppeling werd geïntroduceerd, staat Bibby Turboflex bekend als wereldwijde leider op het gebied van het ontwerp en de productie van geavanceerde industriële koppelingen. Bibby ontwikkelt betrouwbare en veilige krachtoverbrengingen die stilstandtijd verminderen en de efficiëntie verhogen.

De productlijnen van Bibby Turboflex omvatten onder meer grid-, tandwiel en pennenkoppelingen, hoogwaardige Torsiflex- en Turboflex-schijfkoppelingen en daarnaast een breed aanbod aan koppelbegrenzers en koppelbegrenzingsmodules.

Oplossingen van Bibby Turboflex vindt u in een groot aantal verschillende belangrijke markten zoals stroomopwekking, metaalbewerking, olie en gas en voedselverwerking in toepassingen zoals pompen, transportsystemen, tandwielkasten, ventilatoren en blowers, compressors, drukpersen, gas- en stoomturbines, generatoren, balvergruizers, extruders en offshore-platforms.

Guardian Couplings

Al meer dan 70 jaar ontwerp en produceert Guardian eersteklas koppelingen en andere componenten van krachtoverbrengingen. Met behulp van de meest geavanceerde technologieën en processen levert Guardian zeer betrouwbare koppelingsoplossingen en componenten die voldoen aan de hoogste eisen voor industriële toepassingen.

Guardian biedt een breed aanbod aan standaard en op maat gemaakte producten waaronder vliegwielkoppelingen, hydraulische pompkoppelingen, astappen met lagersteun, flexibele askoppelingen, bewegingsbegrenzingskoppelingen en compressiepijpkoppelingen.

De duurzame producten van Guardian worden gebruikt in belangrijke industrieën zoals mobiele hydrauliek, landbouw, boomverzorging, betontechniek, voedselindustrie, transport, automatisering, stroomopwerkking en olie en gas. Voorbeelden van toepassingen zijn schrankladers, hoogwerkers, oogstmachines, houtversnipperaars, betonpompen, bemalingspompen, bagagebanden, transportbanden, robotica, compressors en generatoren.

Huco Dynatork

Met meer dan 40 jaar innovatie wordt Huco Dynatork wereldwijd gezien als leider op het gebied van precisiekoppelingen en zuigermotortechnologieën. Met uitgebreide ervaring met verschillende toepassingen en door gebruik van de meest geavanceerde materialen ontwerpt en produceert Huco Dynatork innovatieve krachtoverbrengingsoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende klantwensen.

Huco Dynatork produceert een uitgebreid aanbod aan precisiekoppelingen waaronder veer-, oldham-, unilat-, balg-, stijve, flexibele membraan-, klauw- en double loop-koppelingen. Een volledige lijn hoogefficiënte zuigermotoren en worm-/tandwielsystemen is ook verkrijgbaar.

U vindt de betrouwbare producten van Huco Dynatork terug in verschillende belangrijke markten en industrieën zoals de voedselverwerking, energie-opwekking, textiel, medisch, verpakking, metaalverwerking, machinebouw en transport. Het gaat om toepassingen zoals stappen- en servo-aandrijvingen, dynamometers, scanners, pompen, ventilatoren en blowers, mixers, transportbanden en compressors.

Lamiflex Couplings

Lamiflex Couplings is een vooraanstaande producent van schijfkoppelingen voor hoge snelheid en aanverwante transmissieproducten. Met jarenlange ervaring in vele toepassingen maakt Lamiflex gebruik van de nieuwste ontwerptechnieken om innovatieve koppelingen te maken die voldoen aan de meest veeleisende klantwensen.

Lamiflex biedt een complete lijn hoogwaardige koppelingsproducten waaronder flexibele schijfkoppelingen, elastomeerkoppelingen, draaiende lagerafdichtingen en koppelingsbeschermingen.

Duurzame producten van Lamiflex vindt u terug in een groot aantal markten zoals olie en gas, pulp- en papierindustrie, chemie, metaalverwerking en mijnbouw in toepassingen zoals pompen, motoren, compressors, ventilatoren, koeltorens, papier- en printmachines, gas- en stoomturbines en generatoren.

TB Wood

TB Woods is sinds de oprichting in 1857 uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van industriële koppelingen en aandrijfriemoplossingen. Complexe en geavanceerde producten van TB Woods, waaronder Sure-Flex en Dura-Flex-elastomeerkoppelingen, Form-Flex-schijfkoppelingen, G-Flex-gridkoppelingen, klauwkoppelingen en bussen vertegenwoordigen het nieuwste op het gebied van koppelingstechniek, met superieur ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit voor duurzame prestaties.

TB Woods biedt daarnaast een breed aanbod aan innovatieve, hoogwaardige aandrijfriemoplossingen en zeer veel mogelijkheden voor het smeden van onderdelen.

Betrouwbare producten van TB Woods worden gebruikt in veel belangrijke markten zoals voedselverwerking, energie-opwekking, afvalwaterverwerking, betonproductie, metaalverwerking, pulp- en papierindustrie en transport, in toepassingen zoals transportbanden, walserijen, pompen, compressors, palletstapelaars. ontschorsers, printapparatuur, ventilatoren en blowers, gereedschapsmachines en mixers.